Bílovice nad Svitavou

Předchozí Zpět Následující

Stísněný prostor zadního schodiště ze sklepa má svůj půvab. Tudy chodili kuchaři pro zásoby - budova měla rozlehlá skladiště potravin. Bílovice nad Svitavou, CZK 5. 4. 2013

Stísněný prostor zadního schodiště ze sklepa má svůj půvab. Tudy chodili kuchaři pro zásoby - budova měla rozlehlá skladiště potravin.Stísněný prostor zadního schodiště ze sklepa má svůj půvab. Tudy chodili kuchaři pro zásoby - budova měla rozlehlá skladiště potravin.Stísněný prostor zadního schodiště ze sklepa má svůj půvab. Tudy chodili kuchaři pro zásoby - budova měla rozlehlá skladiště potravin.Stísněný prostor zadního schodiště ze sklepa má svůj půvab. Tudy chodili kuchaři pro zásoby - budova měla rozlehlá skladiště potravin.
   
Koupit obrázek

Předchozí Zpět Následující

Kliknutím na levou čtvrtinu obrázku lze přejít na předchozí obrázek, kliknutím na pravou čtvrtinu na následující. Zbývající středová plocha obrázku slouží jako odkaz pro zvětšení na plnou šířku prohlížeče.

 
Citace: Kalina, J., Sloupová, K., Vérteši, M., Správným směrem [online]. Jiří Kalina, 2014 [cit. 2021-02-27]
Dostupné z: http://spravnym.smerem.cz/index.php?stranka=obrazek.php&obr=Temata/Ldn_bilovice_nad_svitavou/ldn_bilovice_nad_svitavou_8.jpg.
 
Desktopová verze | Mobilní verze