Brno

Předchozí Zpět Následující

Samotná výroba pečiva probíhala v jednopodlažních, přízemních, ale za to značně vysokých halách v severní a východní části areálu. Brno, CZE 9. 8. 2023

Samotná výroba pečiva probíhala v jednopodlažních, přízemních, ale za to značně vysokých halách v severní a východní části areálu.Samotná výroba pečiva probíhala v jednopodlažních, přízemních, ale za to značně vysokých halách v severní a východní části areálu.Samotná výroba pečiva probíhala v jednopodlažních, přízemních, ale za to značně vysokých halách v severní a východní části areálu.Samotná výroba pečiva probíhala v jednopodlažních, přízemních, ale za to značně vysokých halách v severní a východní části areálu.
   
Koupit obrázek

Předchozí Zpět Následující

Kliknutím na levou čtvrtinu obrázku lze přejít na předchozí obrázek, kliknutím na pravou čtvrtinu na následující. Zbývající středová plocha obrázku slouží jako odkaz pro zvětšení na plnou šířku prohlížeče.

 
Citace: Kalina, J., Horáková, D., Kuchař, J., Správným směrem [online]. Jiří Kalina, 2014 [cit. 2025-11-21]
Dostupné z: https://spravnym.smerem.cz/index.php?obr=Temata%2FPekarny_horni_herspice%2Fpekarny_horni_herspice_5.jpg&stranka=obrazek.php&typzarizeni=c.
 
Desktopová verze | Mobilní verze